Osobné nástroje
Nachádzate sa tu: Titulná stránka / News

News

Site News

List EKOFÓRA ministrovi životného prostredia Petrovi Žigovi

[2012-10-21] EKOFÓRUM žiada ministra životného prostredia, aby vyzval generálnu prokuratúru na zastavenie trestného stíhania proti bývalým ministrom životného prostredia, pretože k ohrozeniu, ani poškodeniu životného prostredia nevyťažením kalamity v Tichej a Kôprovej doline nedošlo.

List EKOFÓRA ministrovi životného prostredia Petrovi Žigovi - Viac...

Škola občianskej iniciatívy učí mladých ľudí, ako se zapojiť do riešenia problémov vo svojom okolí

Škola občianskej iniciatívy učí mladých ľudí, ako se zapojiť do riešenia problémov vo svojom okolí

5. augusta 2012 sa začne letný turnus Česko - Slovenskej školy občianskej iniciatívy. Tento unikátny projekt je výsledkom spolupráce dvoch slovenských a dvoch českých mimovládnych organizácií: Servisné centrum Ekofóra, SOSNA, Hnutí DUHA a NESEHNUTÍ predstavujú mladým ľuďom možnosti aktívneho zapojenia sa do riešenia spoločenských problémov.

Škola občianskej iniciatívy učí mladých ľudí, ako se zapojiť do riešenia problémov vo svojom okolí - Viac...

Demonštrácia proti násiliu na Šumave v Bratislave

Miesto a čas: Pondelok 15. augusta o 13:00 pred veľvyslanectvom Českej republiky. na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Na demonštrácii prehovoria aj občania Slovenskej republiky, ktorí sa stali obeťami policajnej brutality a v tejto veci podali trestné oznámenia.

Demonštrácia proti násiliu na Šumave v Bratislave - Viac...

Útočníci na environmentalistu Juraja Smatanu zatiahli do zastrašovania deti

(TS Považská Bystrica) V piatok 14. januára 2010 o 6.50 ráno dvaja zamaskovaní muži napadli synovca Juraja Smatanu vychádzajuceho z jeho domu na bicykli. Chlapca pustili so slovami "To nie je Smatana." Jeden z nich bol holohlavý a na ruke mal boxer. Nedokonaný útok sa stal niekoľko dní po odvysielaní relácie "Reportéri" redaktorky Kataríny Začkovej o obore v Strážovských vrchoch. V noci zo soboty na nedeľu došlo k ďalším útokom na dom a majetok príbuzných enviromentalistu Juraja Smatanu. Domnievame sa, že cieľom tejto akcie bolo zastrašiť jedného z členov Ekofóra, aby nepokračoval vo svojich verejných aktivitách. Juraj Smatana je konateľom občianskeho združenia Klub Strážov, ktoré prevádzkuje internetovú stránku venujúcu sa boju proti korupcii v komunálnej politike a ochrane občianskych práv: www.pb.otvorene.sk. Je verejne činná osoba ako poslanec Zmena zdola, aktívny člen Ekofóra a poradca predsedníčky vlády Ivety Radičovej pre oblasť životného prostredia.

Útočníci na environmentalistu Juraja Smatanu zatiahli do zastrašovania deti - Viac...

Otvorený list EKOFÓRA predsedovi SDKÚ-DS Mikulášovi Dzurindovi: Environmentálne organizácie sú znepokojené nomináciou Dobroslava Trnku

[2010-11-02 - TLAČOVÁ SPRÁVA] Vážený pán Mikuláš Dzurinda, obraciame sa na Vás, ako na predsedu SDKÚ-DS, strany, ktorej predseda poslaneckého klubu Stanislav Janiš nominoval na post generálneho prokurátora Dobroslava Trnku. Environmentálne mimovládne organizácie združené v sieti EKOFÓRUM sú znepokojené touto nomináciou. Dobroslava Trnku považujeme za človeka, pod ktorého vedením prokuratúra nerobila to, čo jej zákony a ústava ukladali, a on sám hovoril to, čo mu funkcia neumožňovala.

Otvorený list EKOFÓRA predsedovi SDKÚ-DS Mikulášovi Dzurindovi: Environmentálne organizácie sú znepokojené nomináciou Dobroslava Trnku - Viac...

TASR: Pozemky okolo Rusovského jazera súkromník zatiaľ nezíska

[2010-07-02] Proti výmene pozemkov sa spustila aj petícia, pod ktorú sa v priebehu dvoch týždňov podpísalo asi 2300 ľudí. Jej iniciátori dnes pre budovou ministerstva zorganizovali aj protest, avšak ešte pred jeho začiatkom prišla správa, že minister zámenu neodobrí. "Sme veľmi radi, keď to pán minister naozaj nepodpíše. Istotu budeme mať rozhodne, až keď odíde z úradu," uviedol člen petičného výboru, Rusovčan Vlado Mokráň. Poznamenal, že na jazero sa chodí kúpať veľká časť Bratislavčanov a o jeho osude by mala rozhodovať mestská časť Rusovce spolu so zástupcami mesta.

TASR: Pozemky okolo Rusovského jazera súkromník zatiaľ nezíska - Viac...

Stanovisko tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva: Minister Chovan nič podpisovať nebude

[2010-07-02] Minister pôdohospodárstva, životného prostredia a regionálneho rozvoja Vladimír Chovan sa dôrazne ohradzuje voči tvrdeniam, ktoré odzneli v médiách, podľa ktorých „predá lužné lesy, resp. pozemky okolo Rusovského jazera na okraji Bratislavy.

Stanovisko tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva: Minister Chovan nič podpisovať nebude - Viac...

Stanovisko prednostky mestského úradu Rusovce k údajnej "privatizácii" Rusovského jazera

[2010-07-02] "Rusovské jazero a jeho okolie aj poslanci miestneho zastupiteľstva, aj starosta mestskej časti, jednoznačne vnímajú ako priestor, ktorý má byť k dispozícii verejnosti. Nijakú zmenu v tomto ohľade neplánujú, ani o nej vôbec neuvažujú. O postojoch a názoroch poslancov miestneho zastupiteľstva svedčí aj fakt, že ich podpisy možno nájsť pod petíciou proti spomínanému zámeru, ktorú zorganizovali ochranári."

Stanovisko prednostky mestského úradu Rusovce k údajnej "privatizácii" Rusovského jazera - Viac...

Bude Rusovské jazero obeťou komerčného boľševizmu?

[2010-06-29] Komentár Eleny Pätoprstej, členky protikorupčnej pracovnej skupiny EKOFÓRA, uverejnený v denníku PRAVDA

Bude Rusovské jazero obeťou komerčného boľševizmu? - Viac...

PRAVDA: Minister Chovan predá lužné lesy

PRAVDA: Minister Chovan predá lužné lesy

[2010-06-26] „Žiadame štátnych zamestnancov, aby sa odchádzajúcim politickým vedením nenechali tlačiť do rozhodnutí, ktoré môžu nezvratne poškodiť chránené územia, vodné zdroje a verejný záujem občanov Slovenska,“ vyhlásila aktivistka Elena Pätoprstá z Ekofóra. Novým vlastníkom lesov okolo jazera by sa mal stať bratislavský realitný podnikateľ Peter Jakubec. Ten priznal, že v susedstve Rusovského jazera už vlastní pozemky, na ktorých plánuje komerčnú výstavbu. S lužným lesom, ktorý chce získať, má však vraj len "charitatívny" zámer. Oplotiť chce len jeho časť, aj to len preto, aby tam mohol chovať zvieratá. "Prístup k nim budú mať hlavne bratislavské deti, ktoré sa učia o prírode a v živote ešte nevideli srnu, ovcu alebo kozu," uviedol Jakubec.

PRAVDA: Minister Chovan predá lužné lesy - Viac...

TASR: Rusovské jazero a lužné lesy sú vraj v ohrození

TASR: Rusovské jazero a lužné lesy sú vraj v ohrození

[2010-06-25] Hovorkyňa Lesov SR Veronika Petríková povedala, že o výmenu pozemkov požiadal Peter Jakubec, ktorého meno figuruje vo viacerých spoločnostiach, 25. augusta 2008. Ten chce zameniť jeho vyše 23 hektárov lesného porastu, ktorý sa nachádza v okrese Rimavská Sobota, za takmer 15 hektárov lesných porastov Lesov SR v okolí rusovského jazera. "Pretože jeho blok parciel priamo nadväzuje na komplex majetku SR, ide o lesy hospodárske, na rozdiel od žiadaných lesov lužných, ktoré sú pre nás hospodársky nezaujímavé," objasnila. Poukázala, že táto výmena by bola pre štátny podnik zisková, keďže Lesy SR by takto zväčšili štátny majetok o vyše 85.000 m2. "Finančný rozdiel stanovený dvoma nezávislými znalcami na 8503,43 eura prenechá žiadateľ Lesom SR ako čistý zisk."

TASR: Rusovské jazero a lužné lesy sú vraj v ohrození - Viac...

Rusovské jazero a lužné lesy sú ohrozené nekalými výmenami pozemkov!

Rusovské jazero a lužné lesy sú ohrozené nekalými výmenami pozemkov!

[2010-06-24 Tlačová správa občianskych iniciatív] Štátny podnik Lesy Slovenskej republiky pripravuje v týchto dňoch odovzdanie štátnych pozemkov s lužnými lesmi po celom obvode Rusovského jazera do rúk súkromného investora. Ide o obľúbené a verejne prístupné prírodné kúpalisko v Chránenej krajinnej oblasti Dunajské luhy. Hoci vodná plocha samotného jazera ostáva zatiaľ v rukách štátu, nový majiteľ okolitých pozemkov nemusí ľudí k vode pustiť. Za „výhodnou výmenou pozemkov“ sa skrýva developerský zámer, oplotenie územia a vylúčenie prístupu verejnosti a rozvoj aktivít nezlučiteľných s ochranou prírody ani s rekreačným využitím širokou verejnosťou.

Rusovské jazero a lužné lesy sú ohrozené nekalými výmenami pozemkov! - Viac...

Poďakovanie rodiny Balážovcov

Vážení priatelia, rodina Balážovcov nás poprosila o rozoslanie ich poďakovania všetkým, ktorí im pomohli a prejavili podporu. Pred necelými dvoma týždňami zhorel rodine ochranára Braňa Baláža nedávno dokončený dom v Beňušovciach. K požiaru došlo počas víkendu, kedy Balážovci protestovali v Bratislave proti zonácii TANAPu. Policajní znalci v týchto dňoch definitívne vylúčili možnosť, že by sa dom vznietil od kúrenia alebo elektroinštalácie, a začalo sa trestné stíhanie proti neznámemu páchateľovi. Udalosť vyvolala silné reakcie ekologických organizácií a širokej verejnosti, ktorí okamžite vyjadrili svoju solidaritu.

Poďakovanie rodiny Balážovcov - Viac...

164 vedcov a odborníkov odmieta rozhodnutie MŽP SR povoliť ťažbu v NPR Zadná Poľana

Tlačová správa 20. apríla 2010. Odborníci sú rozhorčení bezprecedentným rozhodnutím ministerstva zasahovať v NPR Zadná Poľana.

164 vedcov a odborníkov odmieta rozhodnutie MŽP SR povoliť ťažbu v NPR Zadná Poľana - Viac...

Stanovisko EKOFÓRA k zámeru výstavby ropovodu cez Žitný ostrov

Toto stanovisko bolo prijaté hlasovaním štatutárov členských organizácií siete EKOFÓRUM č. 015/2009

Stanovisko EKOFÓRA k zámeru výstavby ropovodu cez Žitný ostrov - Viac...

Nedotknutá Tichá dolina prekypuje životom, Nízke Tatry sužujú necitlivé lesnícke zásahy

Nedotknutá Tichá dolina prekypuje životom, Nízke Tatry sužujú necitlivé lesnícke zásahy

[2009-06-17] Tichá a Kôprová dolina (TANAP), kde dodnes zostalo pováľané drevo po kalamite z roku 2004 prekypuje životom. Na kalamitných plochách stále stúpa počet vtáčích druhov aj celkový počet hniezdnych párov. Odumreté drevo už lykožrúty dávno opustili a pod popadanými kmeňmi rastie nová generácia stromov. Vedci upozorňujú na obrovský kontrast tohto prírodného územia voči Nízkym Tatrám, kde prebiehala intenzívna ťažba kalamitného dreva a chemické postreky pesticídmi.

Nedotknutá Tichá dolina prekypuje životom, Nízke Tatry sužujú necitlivé lesnícke zásahy - Viac...

November 2022 »
November
PoUtStŠtPiaSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Pripomienku doteraz podporili:

961 signatures so far

Latest signatures

  • Ľuboš Velšic, Trnava
  • Mgr. Katarína Grigarová, Bratislava
  • Ing. Peter Sarkoci, Bratislava
  • Stefan Szilva, Bratislava
  • Mgr. Antonia Jánošíková, Liptovská Osada
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Sign our petition

981 signatures so far

Latest signatures

  • Martina M.,Bratislava
  • Lea Slezakova,Bratislava
  • Adam Tisovský,Bratislava
  • Michal Bak,Vranov nad Topľou
  • rastislav sloboda,partizanske
See all signatures

Ďakujeme za podporu.

Podporte petíciu

3524 signatures so far

Latest signatures

  • Štefan,Katrík,Nitrianska Streda
  • Slavomír,Švanda,Horný Hričov
  • Zoltán,Izsóf,Dlha nad Vahom
  • Jozef,Dragula,Piešťany
  • Marcela,Račeková,Bánovce nad Bebravou
See all signatures

Hromadnú pripomienku VIA IURIS k novele stavebného zákona podporili:

Signatári hromadnej pripomienky Vodný plán - Slatinka

1043 signatures so far

Latest signatures

  • Peter Hirjak, Trenčín
  • Martin Beňo, Dubnica nad Váhom
  • Peter Hirjak, Trenčín
  • Radoslav Plánička, Košice
  • Eva Kurincová, Dubnica n/Váhom
See all signatures

Pripomienka verejnosti k Vodnému plánu Slovenska - podáva Združenie Slatinka

Signatári hromadnej pripomienky Vodný plán - rybári

1206 signatures so far

Latest signatures

  • Martina Pichlová, Bratislava
  • Helena Šimonovičová, Žiar nad Hronom
  • Otto Šimonovič, Žiar nad Hronom
  • Michaela Šimonovičová, Kremnica
  • Daniela Šimonovičová, Žiar nad Hronom
See all signatures

Pripomienka verejnosti k Vodnému plánu Slovenska - podáva Slovenský rybársky zväz - Rada Žilina

Sign our petition

6818 signatures so far

Latest signatures

  • Zuzana Renčková, Hriňová,
  • Viktor Kravjansky, Bela nad Cirochou,
  • Tomáš Vescak, Kosice,
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Petícia za ochranu lesov na území Bratislavy

1091 signatures so far

Latest signatures

  • Slavomir Vozaf, Vrutky,
  • Dominik Kubík, Martin,
  • Martina Šuleková, Rapovce,
  • Ingrid Konrad, Bratislava,
  • Ivan Sivacek, Bratislava,
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Podpíšte aj vy hromadnú pripomienku Poloniny!

2492 signatures so far

Latest signatures

  • Peter Kultan, Brodno
  • Ivan Feigl, Košice
  • Filip Lampart, Stará Ľubovňa
  • Milan Zabrel, Vyšná Slaná
  • Marian Rohal, Bardejov
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku LZ VLK pre ochranu Polonín!

Pripomienka Slatinka - Verejné práce

829 signatures so far

Latest signatures

  • Blanka Puškárová,Žilina
  • Milena Maslaniova,Hradiste
  • Milena Maslaniova,Hradiste
  • Albert Loydl,Tŕnie
  • Veronika Střelcová,Sliač;
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku združenia Slatinka

Hromadná pripomienka k zákonu EIA

926 signatures so far

Latest signatures

  • Lukas Sladek, Humenne
  • Luboslava Kralova, Zlata Bana
  • bibiana grebenova, bratislava
  • Michal Parvanov, Partizánske
  • Ján Štulrajter, Nová Dedinka
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku združenia AROPANE k zákonu EIA

Petícia tunel Korbeľka

3421 signatures so far

Latest signatures

  • Matej �., Družstevna pri Hornade
  • Anna T., Bratislava
  • Ondrej P., Banská Bystrica
  • jana b., Kosice
  • Janka M., Bratislava
See all signatures

Podporte petíciu za urýchlenie výstavby diaľnice medzi Bratislavou a Košicami

Sign our petition

4704 signatures so far

Latest signatures

  • James S., Los Angeles, AK
  • James S., Los Angeles, ND
  • James S., Los Angeles, KY
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Sign our petition

5016 signatures so far

Latest signatures

  • James S., Los Angeles, MD
  • James S., Los Angeles, IL
  • James S., Los Angeles, CA
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Podporte pripomienku k novele EIA!

2377 signatures so far

Latest signatures

  • Ján Kľuka, Bratislava
  • RNDr. Viktor Sidor, Nitra
  • Daša Malíková, Bratislava
  • Peter Hanečák, Bratislava
  • Zuzana Botteková, Križovany nad Dudváhom
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku VIA IURIS k novele zákona o posudzovaní vplyvov na životné prostredie!

Podporte petíciu BIOMASA!

1381 signatures so far

Latest signatures

  • Juraj Marček, M
  • Jan Rigda, Velky Folkmar
  • David Senaj,
  • Monika Kaňuchová, Juskova Voľa
  • Ján Rak, Pakostov
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Podporte hromadnú pripomienku k MVE

2056 signatures so far

Latest signatures

  • Damian Mrkvička, Políčkovo
  • Jožko Mrkvička, Políčkovo
  • Daniela Pilchová, Malinovo
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Hromadná pripomienka BIOPALIVÁ

1374 signatures so far

Latest signatures

  • Michala Kišáková, Prešov,
  • Ľudmila Magyariová, Hlohovec,
  • Milan Dzubara, kosice,
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku LZ VLK

Hromadná pripomienka k vodnému zákonu

798 signatures so far

Latest signatures

  • Gabriela Čižmárová, Bardejovské Kúpele
  • Vlasta Matovičová, Bratislava
  • Renáta Kiovská, Trebišov
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku k vodnému zákonu

Podporte hromadnú pripomienku - lesy UNESCO

11708 signatures so far

Latest signatures

  • Peter Delincak, Bratislava
  • Natália Bodnárová, Rimavská Sobota
  • Nikola Tothová, Košice
  • Michal Bútor, Hnúšťa
  • robert vaclavik, rimavska sobota
See all signatures

Hromadná pripomienka lesy UNESCO

Zachráňme Čergov

13652 signatures so far

Latest signatures

  • Tibor Šesták, Kosice
  • Zuzana Repkova, Košice
  • Dagmar Tinková, Borinka
  • Stanislav Tinka, Borinka
  • Valéria Franklinová, Liptovský Mikuláš
See all signatures

${sender_first} ${sender_last}, ${sender_city}

Hromadná pripomienka Rybársky zákon

938 signatures so far

Latest signatures

  • juraj javorsky, Bratislava
  • Ján Vingárik,
  • Filip Palkovič, Trnava
  • Peter Prokopec,
  • David Augustín, bratislava
See all signatures

${sender_first} ${sender_last}, ${sender_city}

Hromadná pripomienka "Spojená Bratislava"

750 signatures so far

Latest signatures

  • Peter Glatz, Bratislava
  • Jakub Smolec, Bratislava
  • Barbora Smolcova, Bratislava
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Hromadná pripomienka SUCHO

758 signatures so far

Latest signatures

  • Katarína Bachratá, Žilina
  • Katarína Bachratá, Žilina
  • Jakub Sečanský, Bratislava
See all signatures

Hromadná pripomienka SUCHO

Sign our petition

4264 signatures so far

Latest signatures

  • Juraj Wagner, Bratislava
  • Martin Janota, Bratislava
  • Tatiana Rattayová, Bratislava
  • petra voroničová, jablonec nad nisou
  • Katarina Michalikova, Zariecie
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Sign our petition

433 signatures so far

Latest signatures

  • Erik Matejov, Hrabičov
  • Matej Korec, Lovcica-Trubin
  • Michal Sulik, Prievidza
  • Silvia Sulikova, Prievidza
  • Peter Kurek, Martin
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Sign our petition

949 signatures so far

Latest signatures

  • Radoslav Iždinský, Handlová
  • Michal Lindner, Bratislava
  • Pavol Husár, Bošany
  • Lenka Kukurová, Košice
  • Martina Dudríková, Košice
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Podporte petíciu SLOVNAFT

2276 signatures so far

Latest signatures

  • Karol Hrčka ml, Bratislava
  • Kristína Perbecká, Bratislava
  • Jozef Lukáč, Piešťany
See all signatures

Podporte Petíciu obyvateľov bývajúcich v okolí Slovnaftu, ktorí sú priamo dotknutí neustálym hlukom a zápachom zo Slovnaftu!

Podporte petíciu za vytvorenie nového parku v Petržalke

507 signatures so far

Latest signatures

  • Jozef Konečný, Bratislava
  • Lukas Koto, Bratislava
  • Erika Richterová, Bratislava
  • Martina Kotova, Bratislava
  • Daniel Slamka, Bratislava
See all signatures

Podporte petíciu za vytvorenie nového parku v Petržalke

Hromadná pripomienka k zákonu o lesoch

3814 signatures so far

Latest signatures

  • Jaroslav Precuch, Bratislava
  • Michal Mravec, Bratislava
  • Martin Szallay, Smolnik
See all signatures

${sender_first} ${sender_last}, ${sender_city}

Zákon o lesoch - hromadná pripomienka LZ VLK

2347 signatures so far

Latest signatures

  • Darina Ďurkovičová, Sečovce
  • Martin Kráľ, Liptovské Sliače
  • Juraj Tužák, Vranov nad Topľou
  • Miroslav Szabó, Bratislava
  • Peter Hrabčák, Košice
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Envirostratégia

7937 signatures so far

Latest signatures

  • Denisa Ivanova, Presov
  • Roman Aschengeschvantner, Prašice
  • Michal Bošela, Prešov
  • Lenka Cibuľková, Lascov
  • Zuzana Kopecka, Galanta
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku LZ VLK a Aropaňe!

HP - Zákon o ochrane prírody a krajiny

1881 signatures so far

Latest signatures

  • Ľubomíra Dzúriková, Liptovský Mikuláš
  • Martin Murco, Slovensky Grob
  • Michal Ihnat, Zavar
  • lukas hesko, cervenik
  • Vladimir Martoňák, Lipany
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Návrh zákona o poľovníctve - signatári

988 signatures so far

Latest signatures

  • Karin Mikulová, Liptovský Mikuláš
  • Jarmila Rechtorisová, Bratislava
  • Jana Farkašová, Bratislava
  • Csaba Sándor, Marcelová
  • Jaroslav Pivoňka, Bystrička (okr. Martin)
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

HP - ZOPAK - 2018 (signatári)

30415 signatures so far

Latest signatures

  • Jaroslava Komorovska, Zvolen
  • Katarina Mateickova, Bratislava
  • Jana Dujcakova, Prešov
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Poľovníctvo - LZ VLK

2109 signatures so far

Latest signatures

  • Peter Molnár, Malé Raškovce
  • Peter Molnár, Malé Raškovce
  • Jaroslav Gutek, Bardejov
  • Timea Némethová, Imeľ
  • Marína Šlárková, Košice
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Hromadná pripomienka VHZ

785 signatures so far

Latest signatures

  • Karol Galek,Svit
  • Martin Ondera,Košice
  • Emil Ocenas,Bojnice
  • Mária Žilinčíková,Poniky
  • Kristína Boháčová,Viničné
See all signatures

${sender_first} ${sender_last},${sender_city}

Hromadná pripomienka "znečisťovateľ platí"

1891 signatures so far

Latest signatures

  • Stanislava Muocová, Žiar nad Hronom
  • Juraj Benko, Trenčín
  • Veronika Janosikova, Rovinka
  • Radoslav Hraboš, Partizánske
  • Marian Krajčovič, Rovinka
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Zákaz cirkusom so zvieratami v meste Komárno!

995 signatures so far

Latest signatures

  • Anikó Fürstencellet, Pribeta
  • Klaudia Kanaiova, Komarno
  • Timea Kostialikova, Komarno
  • Karin Pastorekova, Komárno
  • Erika Csepy, Komarno
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Podporte petíciu Sekule - Mláky!

3325 signatures so far

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Sign our petition

3502 signatures so far

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Zastavenie lovu vlka na Slovensku

52844 signatures so far

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Vihorlatský prales

71362 signatures so far

Latest signatures

  • Kristína Mižárová, Gáň
  • Zuzana Šajbidorová, Bučany
  • Simona Srehelova, Cervenik
  • Veronika Bilska, Trnava
  • Jana Mišekova, Trnava
See all signatures

Podporte hromadnú pripomienku LZ VLK!

Ochrana vlka

23876 signatures so far

Latest signatures

  • Silvia Dermeková, Chorvátsky Grob
  • Silvia Dermeková, Chorvátsky Grob
  • Silvia Dermeková, Chorvátsky Grob
  • Tomáš Janega, Liptovský Mikuláš
  • Nella Hošmanová, Lazy pod Makytou
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Geologický zákon

801 signatures so far

Latest signatures

  • Dominik Vavrek, Kapušany
  • Božena Lacová, Martin
  • Veronika Knihova, Kezmarok
  • Jana Pavlíková, Lúčka
  • Anna Spisiak Houbová, Žilina
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Pramene Vydrice

839 signatures so far

Latest signatures

  • Dominika Lorencová, Dolný Kubín
  • Jana Nguyenová, Žilina
  • Jozef Sivák, Bratislava 4
  • Martin Loukota, Bratislava
  • zuzana poláková, prešov
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Zákon o ochrane prírody

2210 signatures so far

Latest signatures

  • Marián Dujnič, Bratislava
  • Lenka Balážovičová, Banská Bystrica
  • František Janík, Bardejov
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

HP - územia eur. významu

2196 signatures so far

Latest signatures

  • Veronika Dubovská, Kolonica
  • Darina Kárová, Nitra
  • Dušan Považan, Turčianske Teplice
  • Helena Hocke, PRAHA
  • Július Vavák, Pezinok
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'

Máme radi ľudí a medvede

5880 signatures so far

Latest signatures

  • Jarmila Basarová, Voľa
  • Eva Suchankova, Bratislava
  • Tamara Vykysalá, Kremniva
  • soňa sadloňová, pliešovce
  • Patricia Risianova, Sliac
See all signatures

Petition the bad guys to stop doing bad things! By adding your name to our list, you'll be joining the growing chorus of good guys saying 'Enough's enough!'